Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Temmuz 2023 - 11:53 Yorum: 0

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları Aydın’da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları Aydın’ın Kuşadası ilçesinde başladı.Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda 5-7 Tem...

Badminton Analig Ege Grup müsabakaları Aydın’da başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları Aydın’ın Kuşadası ilçesinde başladı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan müsabakalar, Kuşadası Spor Salonu’nda spor severlerle buluşacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen genç badminton sporcularına, yeteneklerini sergileme ve rekabet etme fırsatı sunacak. Eskişehir, Bilecik, Muğla, Denizli, Kütahya, İzmir, Uşak, Afyonkarahisar ve Manisa olmak üzere toplamda 10 ilin 150 genç sporcusu kıyasıya mücadele edecek. Müsabakalar, hem erkekler hem de kızlar kategorilerinde gerçekleştirilecek ve üç ayrı grup halinde organize edilecek. Grup müsabakaları, badminton sporuna ilgi duyan gençler arasında büyük bir heyecan uyandırırken; genç sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatını elde edecek. Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bu müsabakalar, genç sporcuların kendilerini kanıtlama imkanı bulacağı önemli bir platform olacak. Modern ve donanımlı bir tesis olan Kuşadası Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan müsabakalarda sırasında sporculara moral ve motivasyon vermek isteyen sporseverler tribünlerde yerlerini alırken, genç badminton sporcularının yeteneklerini canlı olarak izleyebilecek.

2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları’nın dostluk ve rekabetin buluştuğu unutulmaz bir etkinlik olacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, "Bu müsabakalar, badminton sporunun geleceğini şekillendirecek potansiyele sahip genç yeteneklerin keşfedilmesine katkı sağlayacak. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonu ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ev sahipliği, Aydın ilinin spor turizmi potansiyelini de artıracaktır. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Misafir olan takımlarımıza başarılar dilerim” diye konuşarak müsabakaların sonunda başarılı takımlar ve sporcuların ödüllendirileceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber