Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Kasım 2022 - 14:03 Yorum: 0

Ekmek dağıtım aracına uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Kastamonu'da jandarma a ekipleri tarafından bir fırına ait ekmek dağıtım aracında yapılan aramalarda, çok sayıda sentetik ecza hap ve bir miktar skunk...

Ekmek dağıtım aracına uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Kastamonu'da jandarma a ekipleri tarafından bir fırına ait ekmek dağıtım aracında yapılan aramalarda, çok sayıda sentetik ecza hap ve bir miktar skunk ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu üretimi ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, bir fırına ait araçta uyuşturucu madde bulundurulduğu bilgisine ulaşıldı. Takibe alınan araçta ve şahısların iş yerinde yapılan aramalarda 25 gram skunk, 360 adet sentetik ecza hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 ader kurusıkı tabanca, 14 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili, S.K. (53), F.Ç. (48) ve Ö.K. (44) isimli şahıs gözaltına alındı. Jandarma komutanlığındaki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber