Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Haziran 2022 - 16:23 Yorum: 0

El emeği göz nuru eserlerini sergilediler

Hatay'ın Erzin ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yılsonu sergisini açtı.

El emeği göz nuru eserlerini sergilediler

Hatay'ın Erzin ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yılsonu sergisini açtı.

Erzin Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde 35 usta öğreticinin ve 400 kursiyerin Sanat Tasarım, El Sanatları, Seramik ve Cam Teknoloji alanında 30 stantta el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Öğretmeni Emine Örtlek, yaptığı konuşmada, "Birçok unutulmaya yüz tutmuş trikotaj, dikiş-nakış, yağlı boya, ahşap dekoratif gibi birçok ürünleri hayata geçirerek burada sergilenmektedir. Sergimiz 2 gün devam edecek. Sergide emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber