Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:18 ABD Başkanı Trump’tan İran’ın nükleer tesislerini hedef alan saldırılarla i...03:33 Sultangazi’de bıçaklı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti02:43 Antalya’da 3 midibüs birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü: 6 yaralı01:43 Kırıkkale’de uyuşturucu suçundan aranan hükümlü yakalandı01:28 Kırıkkale’de husumetlisini ağır yaralayan zanlı tutuklandı01:08 Ankara’da ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı: 2...01:08 Ankara’da ters yola giren otomobil, karşı yönden gelen otomobile çarptı: 2...01:07 Kırkağaç’ta hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı feci kaza kamerad...01:07 Kırkağaç’ta hafif ticari araç ile motosikletin çarpıştığı feci kaza kamerad...01:04 Bilecik’te bir orman yangını daha başladı01:04 Bilecik’te bir orman yangını daha başladı00:41 Motosikletten düşen adam hayatını kaybetti00:30 Bilecik’teki yangında traktör ve otomobil alevler arasında kaldı00:30 Bilecik’teki yangında traktör ve otomobil alevler arasında kaldı00:28 Orman yangınının en çarpıcı görüntüsü: Alevler adeta hortum oluşturdu00:28 Orman yangınının en çarpıcı görüntüsü: Alevler adeta hortum oluşturdu00:11 Malkara’da ormana sıçrayan anız yangını kontrol altına alındı00:09 Giresun’da bir iş yeri çıkan yangında kullanılmaz hale geldi23:59 İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: "İsrail’in yeni yardım sistemi Gazzeliler...23:57 Çaycuma’da ticari taksi tıra arkadan çarptı: 1 yaralı
Spor 01 Temmuz 2025 - 16:54 Yorum: 0

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a 10 milyon TL daha

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, düzenlenen basın toplantısı ile bağış gecesinden kalan 10 milyon TL’lik çeki Elazığspor yönetimine takdim etti.Elazığspor için düzenlenen bağış gecesinde toplanan 10 milyon TL’lik çeki veren Elazığ Ticare...

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a 10 milyon TL daha

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, düzenlenen basın toplantısı ile bağış gecesinden kalan 10 milyon TL’lik çeki Elazığspor yönetimine takdim etti.
Elazığspor için düzenlenen bağış gecesinde toplanan 10 milyon TL’lik çeki veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, düzenlediği basın toplantısı ile kalan 10 Milyon TL’lik çeki de yönetime teslim etti. Elazığ TSO toplantı salonunda yapılan basın toplantısında Elazığspor Başkanı A. Feti Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Bu çek futbolcuların anaların ak sütü gibi helal. Biz bunu futbolculara tahsis etmiştik. Hesapta hiçbir sıkıntı yok, bize inanan, yönetime ve Elazığspor’a güvenen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"Çözüm için aksiyon alıyoruz"
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, konuşmasında Elazığ ekonomisinin gelişmesi ve şehrin kalkınması için Elazığ TSO olarak sadece ekonomik değil, sosyal projelere de destek verdiklerini belirterek, "Şehrimizin tüm sorunlarını omuzlayıp çözüm için aksiyon alıyoruz. Bu çek yarın tahsil edilmek üzere yani sembolik olarak bir çeki veriyoruz yarın hemen tahsis edilebilir bilginiz olsun. Hatta ben futbolcuların gelmesini istedim ama futbolcular kamptalar galiba bu çek futbolcuların çeki biz burada taahhütte bulunmuştuk. Bu çek futbolcuların anaların ak sütü gibi helal hoş olsun" ifadelerini kullandı.

"Tüm Elazığlı hemşerilerime teşekkür ediyorum"
Başkan Alan, "Biz bunu futbolculara tahsis etmiştik. İnşallah bu dönemde Allah yar ve yardımcınız olur. Buraya geç gelmemizin nedeni Ahmet Feti Yılmaz ve Mustafa beyle diğer yönetim kurulu arkadaşlarımız ile hesabı çıkardık hesabı inceledik. Hesaptan da hepimiz hem fikir olduk, hiç bir sıkıntı yok. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bize taahhütte bulunup parasını yatıran bütün Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ederim. Demek ki bizlere inandılar, yönetime inandılar. Elazığspor’a inandılar güvendiler ve bu parayı bize takdim ettiler. İnşallah bununda devamı da gelir" diye konuştu.
Elazığspor Başkanı Ahmet Feti Yılmaz ise Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan İdris Alan’a teşekkür ederek, "İdris Başkanımız kampanyada ve her platformda yanımızda oldu, deplasmanlarda da destek verdi. Bu hassasiyetin tüm Elazığ’a örnek olmasını diliyoruz. Zamanla yöneticiler değişse de Elazığspor ilelebet yaşayacak. Bu markaya sahip çıkmak her Elazığlının görevidir. Elazığspor sevdalıları olarak şehrimizin gururu olan kulübümüzle yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber