Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:36 İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından sosyal medyadan provokatif...00:25 UAEA Başkanı Grossi: "Natanz nükleer tesisinde radyolojik ve kimyasal kirle...00:23 TBMM Başkanlık Divanı Üyelikleri için yapılan seçime dair karar Resmi Gazet...00:05 Netanyahu’dan İranlılara: "Özgürlüğünüze giden yolu açıyoruz"00:05 Siirt’te iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı23:51 3 bin yıllık Zerzevan Kalesi’nde "1. Anadolu Opera ve Bale Festivali" düzen...23:49 İran Devrim Muhafızları Ordusu: "İran’a düzenlenen saldırıların merkezi ola...23:46 Yüksek Sadakat ve Zeynep Bastık Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne aldı23:29 Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı23:24 İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından İsrail’e yönelik düzenlenen "Gerç...23:18 Sigara izmaritinden çıkan yangın korkuttu23:10 Mardin’de ‘17. Yeşilli Kiraz Festivali’ başladı23:10 Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, "İran’ın Na...23:09 IDF: "Tel Aviv’e 150 balistik füze ateşlendi, 15 yaralı var"22:57 Kütahya’da "Bir Bilenle Bilge Nesil" yarışmasının ödülleri sahiplerini buld...22:56 Bodrum’da uyuşturucu baskını: 2 gözaltı22:55 Tavşanlı’da trafik kazası: 2 yaralı22:51 Çorum’da Jandarma teşkilatının 186. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı22:50 İran basını, İsrail’in başkenti Tel Aviv’in Kiryat bölgesinde askeri üsleri...22:35 Markette 3 kişiyi darp eden belediye personeli görevinden uzaklaştırıldı
Sağlık 14 Mayıs 2025 - 12:28 Yorum: 0

Elazığ’da ’İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyası başladı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da başlatılan ’İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyası çerçevesinde kurulan stantlarda vatandaşların boy ve kiloları ölçüldü.Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığının ül...

Elazığ’da ’İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyası başladı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da başlatılan ’İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyası çerçevesinde kurulan stantlarda vatandaşların boy ve kiloları ölçüldü.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığının ülke genelinde ’İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ teması ile başlatmış olduğu kampanya kapsamında etkinlik düzenlendi. Bir alışveriş merkezinin girişinde kurulan standa da vatandaşların boy ve kilo ölçümleri yapıldı. Ardından beden kütle indeksi hesaplanan vatandaşlar sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirildi. Vatandaşlar sonuçlara göre Sağlıklı Hayat Merkezlerine yönlendirildi.
10 Mayıs - 10 Temmuz tarihleri arasında ülke genelinde en az 10 milyon vatandaşa ulaşılması hedeflenen kampanyanın, Elazığ merkez ve ilçelerinde görevli saha ekipleri tarafından çeşitli farkındalık ve bilgilendirme çalışmaları ile devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber