Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Şubat 2023 - 16:13 Yorum: 0

Elbistan’da enkaz altında kalan kişi 59 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ekipler, 1 kişiyi depremden yaklaşık 59 saat sonra sağ olarak çıkardı.

Elbistan’da enkaz altında kalan kişi 59 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ekipler, 1 kişiyi depremden yaklaşık 59 saat sonra sağ olarak çıkardı. Yaralı olarak çıkarılan 23 yaşındaki Danyal Budak, ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, o anlar dron ile havadan görüntülendi.

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ekiplerin hummalı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. AFAD koordinesinde yapılan arama kurtarma çalışmalarında Elbistan Emniyet Caddesi üzerinde yıkılan 6 katlı binanın enkazından gece saat 03.30 sıralarında ses duyması üzerinde çalışmaları yoğunlaştırıldı. Ekiplerin yaptıkları yaklaşık 12 saatlik çalışmaları sonucunda 23 yaşındaki Danyal Budak deprem nedeniyle yıkılan bina enkazından yaklaşık 59 saat sonra sağ olarak çıkardı. Yaralı olarak çıkarılan Budak daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Enkazdan sağ çıkarılan ve ambulansa konularak hastaneye götürülen 23 yaşındaki Danyal Budak'ın sedye ile taşındığı anlar dron ile havadan görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber