Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 06 Ekim 2022 - 16:44 Yorum: 0

Elektrikli araç bataryalarına koruma kalkanı

UL Solutions, yeni elektrikli araç batarya muhafaza malzemesi testi yöntemi Torch ve Grit'i (TaG) duyurdu.

Elektrikli araç bataryalarına koruma kalkanı

UL Solutions, yeni elektrikli araç batarya muhafaza malzemesi testi yöntemi Torch ve Grit'i (TaG) duyurdu.

Batarya muhafazaları ve bu muhafazaların imal edildiği malzemeler elektrikli araç güvenliğinde büyük önem taşıyor. Uygulamalı güvenlik bilimi alanında dünyada önde gelen UL Solutions, yeni elektrikli araç batarya muhafaza malzemesi testi yöntemi Torch ve Grit'i (TaG) duyurdu. TaG test yöntemi, ısıl sürüklenme durumunda malzemenin göstereceği performansı tahmin etmeye yardımcı olan küçük ölçekli testlerden oluşuyor.

Yapılan bilgilendirmeye göre elektrikli araç bataryaları araçların tüm tabanını kaplamasından dolayı, korumak için kullanılan malzemelerin ısıl sürüklenme gerilimine dayanıklı olması gerekli görülüyor. TaG, batarya muhafazaları için kullanılan malzemeleri derecelendirmek üzere ısıl sürüklenme koşullarında oluşan yüksek ısıları ve mekanik darbe gerilimini simüle eden bir yöntem olarak lanse edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber