Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 29 Ekim 2022 - 22:48 Yorum: 0

Elif Buse Doğan, Cumhuriyet Bayramı’nda Ordu’da sahne aldı

Ordu'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde türkülerin sevilen genç sanatçısı Elif Buse Doğan sahne aldı.

Elif Buse Doğan, Cumhuriyet Bayramı’nda Ordu’da sahne aldı

Ordu'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde türkülerin sevilen genç sanatçısı Elif Buse Doğan sahne aldı.

Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Ordu'da da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Kutlama etkinlikleri çerçevesinde türkülerin sevilen genç sanatçısı Elif Buse Doğan, Atatürk Parkı'nda oluşturulan konser alanında sahne aldı. Konser öncesi halk oyunları gösterileri sunulurken, konsere katılanlar ellerindeki Türk bayrakları ile sevilen sanatçıyı bekledi. Konserde sevilen şarkı ve türküleri seslendiren ünlü sanatçıya hayranları da eşlik etti. Ünlü sanatçı, konsere katılan çok sayıda vatandaşın eğlenceli bir akşam geçirmesini sağlarken, Cumhuriyet'in kuruluş yılında sahne almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren sanatçı Elif Buse Doğan, "Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güzel vatanımız için canını veren herkesi saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Ünlü sanatçı, teleferik ile Boztepe'ye çıktığını ve buradan paraşüt ile şehir merkezine indiğini söyledi, Ordu'yu çok beğendiğini sözlerine ekledi ve paraşütle inme anları ekrandan yansıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber