Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Haziran 2022 - 12:58 Yorum: 0

Emet Belediyesinin yaz futbol okulu başladı

Emet Belediyesi Sosyal ve Kültürel kompleksi bünyesinde oluşturulan futbol okulu yeni kayıtların ardından Antrenör Eftal Ülke eşliğinde kursa kayıt olan...

Emet Belediyesinin yaz futbol okulu başladı

Emet Belediyesi Sosyal ve Kültürel kompleksi bünyesinde oluşturulan futbol okulu yeni kayıtların ardından Antrenör Eftal Ülke eşliğinde kursa kayıt olan 6-14 yaş grubu 120 çocuk antrenmanlarına başladı.

Emet Belediyesi tarafından tüm malzeme destekleri verilen öğrencilerin sportif faaliyetleri, beslenme, antrenman programları gibi tüm çalışmaları organize edilirken, çalışmaların yıl boyunca sürecek.

Antranör Eftal Ülke yaptığı açıklamada, "Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan'ın himayelerinde açılan futbol okulumuz, 120 öğrencimizle hizmet veriyor. 6-14 yaş çocuklarımızın sportif faaliyetleri sağlıklı ve bilerek yapması adına hazırlanan program dahilinde eğitimlerini veriyoruz. Tüm spor malzemeleri belediyemiz tarafından karşılanan okulumuzda antrenman öncesi 15 dakika, akşamları ise 15 dakika kitap okuma mecburi. Çocuklarımız hem bilinçli spor yapıyor, hem de okuma alışkanlığı kazanmalarına destek veriyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan ve Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Umut Işık'a çocuklarımız ve ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz " dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber