Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Haziran 2023 - 16:19 Yorum: 0

Sinop’ta kurban bayramı öncesi sürücüler bilgilendirildi

Sinop’ta Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri sıklaştırıldı. Yapılan trafik denetimleri dron ile görüntülendi.Kurban Bayramı döneminde yoğun ziyaretçi alan Sinop’un farklı noktalarında, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürl...

Sinop’ta kurban bayramı öncesi sürücüler bilgilendirildi

Sinop’ta Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri sıklaştırıldı. Yapılan trafik denetimleri dron ile görüntülendi.
Kurban Bayramı döneminde yoğun ziyaretçi alan Sinop’un farklı noktalarında, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların can güvenliği için denetimlerini sıklaştırdı. “Gözünü yoldan ayırma sevdiklerinin gözünü yolda bırakma” mottosu kapsamında Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Şişecam mevkiinde Sinop’a giriş yapan araç sürücülerine uyarılarda bulunularak broşür dağıtım gerçekleştirdi. Araçta bulunan çocuklara ise bayram hediyesi olarak çeşitli oyuncaklar verdi.
Trafik denetimi sonrası konuşan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu; “Bugün trafik konusunda insanlarımızın dikkatini çekmek farkındalık oluşturmak için her bayramda yaptığımız gibi insanlarımızın dikkatini trafik kurallarına çekmek için denetimler yapıyoruz. Yoğun bir şekilde insanlarımızın can güvenliğini sağlamak için bu yıl ki trafik mottomuz “gözünü yoldan ayırma” sevdiklerinin gözü yolda kalmasın mottosuyla trafik denetimlerimize devam ediyoruz. Geçen yıla göre yüzde 30’luk bir şehrimize giriş gözlemleniyor. Daha yoğun bir bayram yaşıyoruz. Onun için insanların can güvenliğini, mal güvenliğini sağlamak için trafik denetimlerimize ilimizin tüm noktalarında yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu vesileyle de sizlerin bayramını tebrik ediyorum. Tüm Sinoplu hemşerilerimize sağlıklı mutlu, huzurlu, güvenli bir bayram diliyoruz. Ve insanlarımızı trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Bu zamana kadar önemli bir kazamız olmadı. Olmaması içinde yoğun bir şekilde gayret ediyoruz” dedi.
Trafik denetimine, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun yanı sıra, Sinop İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber