Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Şubat 2023 - 09:03 Yorum: 0

Emet Yeniceköy halkından deprem bölgesine malzeme ve para yardımı

Kütahya'nın Emet ilçesi Yeniceköy halkının deprem bölgesine ulaştırılmak amacıyla topladığı malzemeler Emet Belediyesi yardım toplama merkezine teslim...

Emet Yeniceköy halkından deprem bölgesine malzeme ve para yardımı

Kütahya'nın Emet ilçesi Yeniceköy halkının deprem bölgesine ulaştırılmak amacıyla topladığı malzemeler Emet Belediyesi yardım toplama merkezine teslim edilirken, 14 bin 400 TL nakdi yardım ise Kaymakamlığa teslim edildi.

Yeniceköy Muhtarı Akın Gürkan, köylerinden malzeme dışında toplanan 14 bin 400 TL'yi deprem yardım hesaplarına ulaştırılması için Emet Kaymakamı Hasan Çiçek'e teslim etti.

Kaymakam Çiçek, duyarlı davranışlarından dolayı Muhtar Akın Gürkan nezdinde tüm Yeniceköy halkına şükranlarını sundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber