Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 10 Temmuz 2023 - 12:23 Yorum: 0

Emetliler Muazzez Arsoy ile coştu

Gazi Emet Yöresel Ürünler ve El Sanatları Festivalinin son gününde sahne alan Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Arsoy, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattıEmet Termal Amfi Tiyatroda sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin güçlü...

Emetliler Muazzez Arsoy ile coştu

Gazi Emet Yöresel Ürünler ve El Sanatları Festivalinin son gününde sahne alan Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Arsoy, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı
Emet Termal Amfi Tiyatroda sahneye çıkan Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Muazzez Arsoy, seslendirdiği nostaljik şarkılarıyla, alanı dolduran hayranlarını mest etti.
Konser öncesi hayranlarına seslenen Muazzez Arsoy,” Çok muhteşem bir gece, inanılır gibi değil, keşke burada benim yerimde olup, şu muhteşem güzelliği görebilseydiniz. Harikasınız biliyor musunuz? Şarkılar, hayat, gülmek, eğlenmek her şey sizlerle güzel. Bu akşam teşrifleriyle bizleri onurlandıran saygıdeğer büyüklerimize, bu güzel buluşmanın en önemli kahramanlarından Emet Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan’a ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Alanı hınca hınç dolduran Ersoy hayranları, nostalji müziğinin en önemli isimlerinden olan sanatçının seslendirdiği şarkılara yer yer eşlik ederek gönüllerince eğlendiler.
Gecede Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, günün anısına sanatçı Ersoy’a EMFEST çini tabak takdim etti.
Konsere AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci’de iştirak etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber