Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 02 Mayıs 2024 - 10:49 Yorum: 0

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri başladı

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün başladı. Son ödeme tarihinin ise 31 Mayıs 2024 günü olduğunu belirtildi.Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için...

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri başladı

Merkezefendi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün başladı. Son ödeme tarihinin ise 31 Mayıs 2024 günü olduğunu belirtildi.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin birinci taksiti için ödemeler bugün başladı. Ödemeler 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binası, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü’nde bulunan veznelerden, Adalet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:23’te bulunan tahsilat veznesinden ve Merkezefendi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi.

Ana hizmet binası, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü ve Adalet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:23’te bulunan vezneler hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vereceği ifade edildi.
Merkezefendi Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin birinci taksitinin ödenmesi hususunda son gün uyarısında bulundu. Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız, 31 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile veznelerimize, nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceklerdir. Vatandaşlar, birinci taksitlerini
https://ebelediye.merkezefendi.bel.tr/webportal/index.php?wwsayfa=25 internet adresinden kredi kartı veya banka kartı ile belediyeye uğramadan da ödeyebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber