Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 01 Nisan 2023 - 13:18 Yorum: 0

Endüstriyel dağcıların metrelerce yükseklikteki zorlu mesaisi dron ile görüntülendi

Karabük'te karayollarında yaşanan heyelan ve kaya düşmelerinin önüne geçebilmek için riskli bölgelerdeki yamaçlarda kaya temizliği yapan endüstriyel...

Endüstriyel dağcıların metrelerce yükseklikteki zorlu mesaisi dron ile görüntülendi

Karabük'te karayollarında yaşanan heyelan ve kaya düşmelerinin önüne geçebilmek için riskli bölgelerdeki yamaçlarda kaya temizliği yapan endüstriyel dağcıların zorlu mesaisi yürekleri ağza getiriyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karabük-Yenice karayolunda yaşanan heyelan ve kaya düşmelerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Heyelan ve kaya düşmesinin en çok yaşandığı Suçatı Tüneli mevkiinde yerden onlarca metre yükseklikte tutundukları halatlarla dik yamaçlarda kaya temizliği yapan endüstriyel dağcılar dron ile görüntülendi. Zorlu mesai sırasında yürekleri ağza getiren dağcılar, temizlik çalışmalarının ardından çelik ağlar örerek tehlikelere karşı önlem alıyor.

Endüstriyel dağcı Sinan Arslan, 14 kişilik profesyonel dağcı ekibiyle yamaçlarda boşta duran kaya parçalarını kontrollü şekilde temizlediklerini belirtti. Kayaları sabitledikten sonra yüksek kapasiteli çelik halka tel sereceklerini ifade eden Arslan, "Kayaları sabitleyeceğiz ve üzerine herhangi bir taş gelmeyecek" dedi.

Arslan, yerine oturmuş olan kaya parçalarının boşa düşen kısımlarını aşağıya atarken zorlandıklarını aktararak, çalışmaların yaklaşık 1 ay kadar süreceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber