Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:27 Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı05:00 Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi04:11 AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya...04:00 Beykoz’da kontrolden çıkan hafif ticari araç otomobile çarptı: 2 yaralı03:50 Maltepe’de alkollü sürücü otobüs durağına girdi02:56 Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzla...02:53 Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu02:49 Vali Eldivan kariyer ve motivasyon söyleşisinde öğrencilerle bir araya geld...02:47 Bayburt’ta ’Orman Benim’ etkinliği02:44 Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı02:20 Yangına karşı ormanlık alanları ve bahçeleri temizlediler02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi
Spor 15 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Enes Ünal’dan Beşiktaş açıklaması

Hollanda ekibi Twente'de forma giyen milli oyuncu Enes Ünal, Beşiktaş'ın kendisini kadrosuna katmak istediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada,...

Enes Ünal’dan Beşiktaş açıklaması

Hollanda ekibi Twente'de forma giyen milli oyuncu Enes Ünal, Beşiktaş'ın kendisini kadrosuna katmak istediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş'ın Bursaspor'dan İngiliz ekibi Manchester City'e transfer olan ve kiralık olarak forma giydiği Twente'de ise başarılı bir performans sergileyen genç isim Enes Ünal'ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edilmişti. Hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin "bursa.com" adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Ne zaman konuşsam net konuşuyorum ve konuşmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim Bursaspor'a olan sevgim belli, kariyerimle ilgili düşüncelerim de belli. Zaten farklı konuşsam daha önce söylediklerimle çelişmiş olurum. Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber