Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 02 Aralık 2022 - 18:38 Yorum: 0

Engelli bireyler usta şefler eşliğinde hünerlerini sergiledi

Çankırı'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde engelli bireyler usta şefler eşliğinde "waffle" yaptı.

Engelli bireyler usta şefler eşliğinde hünerlerini sergiledi

Çankırı'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde engelli bireyler usta şefler eşliğinde "waffle" yaptı. Müziğin ritmine kendilerini kaptıran engelli bireylerin hünerlerini gösterdiği anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Çankırı'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikte engelli bireyler, "waffle" yaparak hünerlerini gösterdi. İl merkezindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte şefler eşliğinde tatlı yapan engelli bireyler, engelli bireylerin sosyalleşmesine farkındalık oluşturdu. Müziğin ritmine kapılıp hem dans eden hem de tatlı yapan engelli bireyler doyasıya eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Çankırı Valisi Abdullah Ayaz da çocukları yalnız bırakmadı. İstedikleri malzemeler ile kendilerine özel tatlı yapan çocukların hünerlerini gösterdiği anlar ise renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin ardından tatlı yapan engelli bireylere çeşitli ödüller verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber