Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2017 - 13:03 Yorum: 0

Engellilerin at binme sevinci

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Bayrampaşa'daki Köyüm At Çiftliği'nde at binerek, doğal yaşam alanındaki hayvanları da yakından...

Engellilerin at binme sevinci

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Bayrampaşa'daki Köyüm At Çiftliği'nde at binerek, doğal yaşam alanındaki hayvanları da yakından görme imkanı buldu.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Doğa Aktiviteleri Kulübü öğrencileriyle Bayrampaşa'daki Adapark'da bulunan Köyüm At Çiftliği'ni ziyaret etti. Kursiyerler, Kulübün 25 öğrencisiyle çeşitli etkinliklerde bulundu. At binen kursiyerler sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaştılar. Hayvanlar için kurulan doğal yaşam alanındaki ördek, kaplumbağa, tavuk, horoz, kaz gibi hayvanları da izleyen kursiyerler bolca eğlendiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber