Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:22 Mersin’de sahte zeytinyağı operasyonu, 6 tondan fazla ürün ele geçirildi08:19 Son 5 günde aranan şahıslara yönelik "Çember-18" operasyonlarında 4 bin 995...08:02 81 ilde son 5 günde “Aranan Şahıslara Yönelik” düzenlenen “ÇEMBER-18” opera...07:59 Yargıtay’da Başkanlık ve Başsavcılık için iki seçim birden yapılacak06:18 Litvanya devlet başkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı04:22 İzmir’de sokakta silahlı saldırı: 1 ağır yaralı03:30 Kamerayı görünce gülümsedi, cezayı yiyince “Hayırlı olsun” dedi02:38 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da 2 ilçede eğitime 1 gün ara verildi02:28 “Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı02:08 Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay’da eğitime kısmi olarak 1 gün ara veri...01:55 Kapıyı açıp taksiden indiği esnada otomobil böyle çarptı01:27 MHP, belediye başkanlarıyla kampa girecek01:11 Asker eğlencesinde silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı00:25 Kütahya’da 100 engelli annesi, 100 teşkilat mensubu ile birlikte evlerinde...00:25 Gaziantep’te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 ağır yaralı00:20 Sürüklenen lastik bottaki 22’si çocuk 47 göçmen kurtarıldı00:13 Tokat’ta facia gibi kaza: Kafa kafaya çarpışan araçlarda 7 kişi yaralandı00:07 Park halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi00:06 Ankara’da tır devrildi: Anadolu Otoyolu’nun bir bölümü kapandı23:46 TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanışı Ankara’da gerçekleştirildi
Asayiş 28 Nisan 2024 - 11:12 Yorum: 0

Epilepsi hastası Manavgat Irmağında ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ailesinin Cuma Gecesi Şelale Polis Karakoluna kayıp başvurusunda bulunduğu 41 yaşındaki Ümit Ejder Korkusuz, Manavgat Irmağında ölü bulundu. Cansız bedeni bulunduğunda elinde cep telefonu olan Korkusuz’un tele...

Epilepsi hastası Manavgat Irmağında ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ailesinin Cuma Gecesi Şelale Polis Karakoluna kayıp başvurusunda bulunduğu 41 yaşındaki Ümit Ejder Korkusuz, Manavgat Irmağında ölü bulundu. Cansız bedeni bulunduğunda elinde cep telefonu olan Korkusuz’un telefonla konuşurken epilepsi krizi tuttuğu, ırmağa düşerek boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Manavgat Irmağı ile denizin buluştuğu Boğaz mevkiinde ırmak içerisinde bir ceset olduğu ihbarı Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin alarma geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, ihbarı yapan vatandaşın kürekle elbisesinden tutup kıyıya çektiği erkek cesediyle karşılaştı. Irmakta soğuktan katı hale gelen cesedin elindeki cep telefonu dikkatlerden kaçmadı. Yapılan araştırmalar sonucunda cesedin Cuma gecesi ailesinin Cumhuriyet Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunduğu 41 yaşındaki Ümit Ejder Korkusuz’a ait olduğu belirlendi.
Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Ümit Ejder Korkusuz’un kardeşi büyük üzüntü yaşarken, kardeşinin epilepsi hastası olduğunu, kimse ile bir probleminin olmadığını, daha önce kendisini damdan attığı için beyin kanaması geçirdiğini, büyük ihtimalle ırmak kenarında telefonla konuşurken gelen epilepsi krizi sonucu ırmağa düşerek boğulmuş olabileceğini dile getirdi.
Ümit Ejder Korkusuz’un cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Ekibi, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber