Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Mart 2024 - 21:49 Yorum: 0

Erasmus Days Etkinliği Rektör Özölçer’in katılımla gerçekleşti

"Erasmus Days Etkinliği" Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleştirildi.Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünün Farabi Genç Ofiste düzenlediği etkinliğe ZBEÜ Rektörü Prof. Dr....

Erasmus Days Etkinliği Rektör Özölçer’in katılımla gerçekleşti

"Erasmus Days Etkinliği" Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğünün Farabi Genç Ofiste düzenlediği etkinliğe ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Özölçer, etkinlikte yaptığı konuşmada Erasmus deneyiminin öneminden bahsederek, öğrencilerin kültürel ve sosyal bakış açılarının gelişimlerinin çok değerli olduğunu vurguladı. Etkinlikte, ZBEÜ’de Erasmus çerçevesinde öğrenim gören 2 İspanyol, 1 Romanyalı öğrenci Türkiye, Zonguldak ve üniversite ile ilgili düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştı. Video gösterimi, öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile öğrencilere yapılan ikramın ardından etkinlik sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber