Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Nisan 2024 - 16:32 Yorum: 0

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

Yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma noktası olan Tube & Wire Fuarı’nda üçüncü kez yer aldı.Türkiye’nin önde gelen yassı çelik üreticilerinden Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararas...

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

Yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma noktası olan Tube & Wire Fuarı’nda üçüncü kez yer aldı.

Türkiye’nin önde gelen yassı çelik üreticilerinden Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma noktası olan Tube & Wire Fuarı’nda üçüncü kez yer aldı.

15-19 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilen fuarda Erdemir, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, Tube & Wire Fuarı’nda, 80 ülkeden gelen 40 bine yakın ziyaretçiye ürünlerini sergiledi. Bu yıl 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında kapılarını açan fuar, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirildi. Demir-çelik sektörünün dünya çapındaki en önemli buluşmalarından biri olan fuara bu yıl üçüncü kez katılan Erdemir’in “Sıfır Karbon Hedefine Doğru Çeliğin Yeşil Yolculuğu” temasıyla hazırlanan standında, karbon sıfır hedefine yönelik projeleri anlatan video film gösterildi.

Türkiye’nin önde gelen ihracatçı şirketlerinden Erdemir, 1. salonda yer alan 1D13 numaralı standında ağırladığı uluslararası ziyaretçiler ile ihracat ağına yeni pazarlar eklemek adına verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Stantta gösterilen “Erdemir Sürekli Asitleme ve Tandem Hattı”, “Çelik Üretim Süreci”, “Sıcak Haddeleme” ve “İsdemir Kangal Haddehanesi” animasyon filmleri ise ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber