Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Erdemli’de "İş yaşamında kadının gücü" paneli

MERSİN (AA) – Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) Müdürlüğü tarafından "İş yaşamında kadının gücü" konulu panel düzenlendi.Mersin...

Erdemli’de 'İş yaşamında kadının gücü' paneli

MERSİN (AA) – Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) Müdürlüğü tarafından "İş yaşamında kadının gücü" konulu panel düzenlendi.

Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar Taner'in oturum başkanlığını yaptığı panele konuşmacı olarak KOSGEB Mersin Başkanı Mehmet Yılmaz, Mersin İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Serkan Özada ile Mersin Girişimci Kadınlar Derneği (GİŞKAD) Başkanı Müge Sungur Enön katıldı.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, açılışta yaptığı konuşmada, evde oturmayıp iş yapmak isteyen kadınlara imkanlar tanımak gerektiğini belirterek, "Tüm kadınlarımız evde oturma yerine iş yaşamına girmeli. Her kadın yüksek okul okumaya bilir ancak iş yaşamına katılabilir’’ dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da belediye olarak kadınlara özellikle de engelli kadınlara eğitim verdiklerini belirterek, "Kadınlarımızın kendi ayakları üstünde durmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Kadınlarımız iş yaşamına girdiğinde oraya huzur ve bereket geliyor kazançlar artıyor" diye konuştu.

UTİYO Müdürü Doç. Dr. Cemile Çelik de okul olarak çalışan kadınların girişimcilik bilincinin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Konuşmaların ardından panelistler sunumlarını gerçekleştirdi.

ETİKETLER: PANEL , Mersin ,  Erdemli
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber