Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 03 Ağustos 2022 - 12:18 Yorum: 0

Erol Evgin ışık şovu eşliğinde şarkılarını seslendirdi

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki Solfej'in düzenlediği yaz konserleri çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde müzikseverlerle...

Erol Evgin ışık şovu eşliğinde şarkılarını seslendirdi

Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki Solfej'in düzenlediği yaz konserleri çerçevesinde Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde müzikseverlerle buluştu.

Bodrumluların büyük ilgi gösterdiği konserini "Söyle Canım" isimli şarkısıyla açan Erol Evgin, gece boyunca tüm slow şarkılarını izleyenlerin cep telefonlarıyla oluşturdukları ışık şovu eşliğinde söyledi.

Erol Evgin "Aldım Başımı Gidiyorum" isimli şarkısının ardından; "Türk pop müziğinin kilometre taşlarından Sevgili İlhan İrem, şarkıdaki gibi alıp başını gitti bu dünyadan 70'li yıllarda pop müzikte yol arkadaşıydık. Yaşamını sevgi üzerine kuran, tertemiz bir insandı. Bize ve kainata çok güzel izler ve sesler bıraktı. Yıldızlar yağsın üzerine sevgili İlhan" sözleriyle, İrem'i anarak sanatçının "Anlasana" isimli şarkısını seslendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber