Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Kasım 2022 - 09:18 Yorum: 0

Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Erzincan'da yağmur yağışı yüksek kesimlerde kara dönüştü. Refahiye ve İliç ilçesinde kardan üzeri beyaza bürünen çam ağaçları görsel manzara...

Erzincan’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Erzincan'da yağmur yağışı yüksek kesimlerde kara dönüştü. Refahiye ve İliç ilçesinde kardan üzeri beyaza bürünen çam ağaçları görsel manzara oluşturdu.

Doğu Anadolu bölgesindeki Erzincan, Erzurum, Kars ve Ağrı'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı Erzincan'ın yüksek kesimlerini beyaza büründürdü. Refahiye ve İliç ilçelerinin köy ve yaylalarında kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

İliç ile Refahiye ilçeleri arasında bulunan 1900 rakımlı Tekçam Geçidi, yağan karın ardından beyaza bürünen zemin ve çam ağaçlarıyla görsel şölen oluşturdu.

Tekçam Geçidi'nde, adeta kartpostallık görüntüler oluştu. Karla kaplanan ve sisin de etkili olduğu 1900 rakımlı Tekçam Geçidi, dron

ile havadan görüntülendi.

Kar yağışının görüldüğü karayollarında karla mücadele ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmeye göre, bölge genelinde hava parçalı çok bulutlu, Ardahan ve çevresi sabah saatlerinde aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekler kar yağışlı olarak geçecek. Sabah saatlerinde yer yer pus ile buzlanma ve don olayının görüleceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber