Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Mayıs 2024 - 10:17 Yorum: 0

Erzurum’da orman zirvesinde buluştular

Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde “Ormanı yaşat ki nefes alasın, insanı yaşat ki devlet yaşasın” başlığıyla Ormancılık Sempozyumu yapıldı.Düzenleme Kurulu Başkanlığını Doç. Dr. Fikret Doğru’nun yaptığı ve Ata...

Erzurum’da orman zirvesinde buluştular

Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde “Ormanı yaşat ki nefes alasın, insanı yaşat ki devlet yaşasın” başlığıyla Ormancılık Sempozyumu yapıldı.
Düzenleme Kurulu Başkanlığını Doç. Dr. Fikret Doğru’nun yaptığı ve Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan Ormancılık Sempozyumu’nun açılışını Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu Müdürü Fikret Doğru yaptı.
Sempozyumda Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay bir konuşma yaptı. Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Murat Doğanay, yangınla mücadele konusunu anlatırken, Erzurum 1. Etüt Proje Baş Mühendisi Murat Cinisli, "Enso ve Tüplü Fidan Üretim Aşamaları ile Uygulamaları ve Dikim Teknikleri" ve Harita Mühendisi Serkan Taşçı’nın "Ormancılıkta Ölçme Teknikleri" sunumu sonrası Otu Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Filiz Koçak, orman işlerinde iş sağlığı ve güvenliğini anlattı. Olur Orman İşletme Şefi Ömer Kazan’ın orman bakımının önemi ile alakalı sunumu dinleyiciler tarafından ilgi ile karşılandı. Sempozyumun bitiminde katılımcılara Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu tarafından birer plaket verildi ve daha sonra fidan dikimi gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu