Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 22 Mart 2024 - 12:24 Yorum: 0

Erzurum’da Ramazan denetimler sıklaştırıldı, 3 işletmeye ceza kesildi

Erzurum Valiliği özellikle Ramazan Ayı’nda halk sağlığı noktasındaki denetimlerin sıklaştırıldığını açıkladı.Erzurum Valiliği, halk sağlığının korunması amacıyla Ramazan Ayına yönelik artırılan denetimler çerçevesinde ekiplerin çalışm...

Erzurum’da Ramazan denetimler sıklaştırıldı, 3 işletmeye ceza kesildi

Erzurum Valiliği özellikle Ramazan Ayı’nda halk sağlığı noktasındaki denetimlerin sıklaştırıldığını açıkladı.
Erzurum Valiliği, halk sağlığının korunması amacıyla Ramazan Ayına yönelik artırılan denetimler çerçevesinde ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilerek, “ 20-21 Mart 2024 tarihlerinde, Erzurum Tarım ve Orman Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Ticaret Müdürlüğü, Erzurum Defterdarlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ilgili birimlerinin koordineli çalışmaları neticesinde, ekmek üretimi yapan 31 işletme denetlenmiştir. Komisyon marifeti ile yapılan denetimlerde; fiyat tarifelerinin uygunluğu, muhafaza şartlarının uygunluğu, asgari teknik şartlar, hijyenik şartlar ve ağırlık kontrolü gibi hususlar incelenmiştir. Yapılan denetimlerde, Tarım ve Orman Bakanlığı’na kayıt yaptırmadan faaliyet gösteren 3 işletmeye, 5996 sayılı Kanun’un 41’inci maddesinin (c) bendi gereğince yasal işlem yapılmıştır” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber