Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Kasım 2022 - 14:58 Yorum: 0

ES Elazığspor’da Hasan Ekici seferberliği

ES Elazığspor'da, hafta sonu oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı öncesi sol bek Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

ES Elazığspor’da Hasan Ekici seferberliği

ES Elazığspor'da, hafta sonu oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı öncesi sol bek Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

TFF 3. Lig 1. Grup'un 15. haftasında pazar günü deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor'la karşılaşacak olan Entegre Solar Elazığspor'da Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışıyor. Kasık ağrısından dolayı özel bir program dahilinde antrenmanlarını sürdüren genç oyuncunun son durumuna Şanlıurfa seferi öncesinde karar verilecek. Elazığspor sağlık heyeti tedavisine devam edilen Hasan'ı maça yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan bu haftaki maçta da sahada olamayacak. Bordo-Beyazlı ekibin deplasmanda oynanacak olan K. Karaköprü Belediyespor maçı için cuma günü Şanlıurfa'ya gitmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber