İstanbul Esenler’de elinde satırla dolaşan bir çocuk polis ekipleri tarafından yakalandı.
Esenler’de dün bir kişi eline aldığı satırla sokakta gezmeye başladı. Sosyal medya platformlarına yansıyan görüntülerle ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan saha ve istihbari çalışmalar neticesinde satırla dolaşan kişinin 14 yaşındaki E.D isimli çocuk olduğu öğrenildi. Şahıs gözaltına alındı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.