Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2023 - 16:58 Yorum: 0

Esenler’de kumbaralar kitapla dolacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaraları sarmak için pek çok çalışmaya imza atan Esenler Belediyesi, bu kez "Kitap Kardeşliği Projesi"ne ev sahipliği...

Esenler’de kumbaralar kitapla dolacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaraları sarmak için pek çok çalışmaya imza atan Esenler Belediyesi, bu kez "Kitap Kardeşliği Projesi"ne ev sahipliği yapıyor.

Esenler Belediyesi, yüzyılın felaketini yaşayan Kahramanmaraş ve 10 il için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Esenler'de bu kez "Kumbaralar Kitapla Dolsun, Kardeşlerimiz Mutlu Olsun" sloganı ile "Kitap Kardeşliği" seferberliği başlatıldı. Proje çerçevesinde afet bölgesine gönderilmek üzere ilçede belirlenen noktalara "kitap kumbaraları" yerleştirilecek. Bağışlanacak kitapların yıpranmış, ezik, çizik ve yırtık olmamasına özen gösterilecek. Kumbaralarda toplanan kitaplar, tasnif edilip paketlenerek kitapseverlere ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Kitap kumbarası noktaları şöyle:

"Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi

Esenler Halk Kütüphanesi

Esenler Gençlik ve Spor Merkezi

Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi

Esenler Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü

15 Temmuz Millet Kütüphanesi

Esenler Belediye Binası"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber