Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 10 Mayıs 2024 - 12:33 GÜNCELLEME: 10 Mayıs 2024 - 13:05 Yorum: 0

Esenlik Marketlerde ki ekmek fiyatlarına %40 zam!

Malatya'nın gözde marketlerinden biri olan Esenlik Marketler'de ekmek 1 günde %40 zam yapılmasının nedeni neydi. Esenlik Marketler ekmeği MEGSAŞ'dan temin ediyor.

Esenlik Marketlerde ki ekmek fiyatlarına %40 zam!

Malatya'nın gözde marketlerinden biri olan Esenlik Marketler'de ekmek 1 günde %40 zam yapılmasının nedeni neydi. Esenlik Marketler ekmeği MEGSAŞ'dan temin ediyor. Ekmek marketlere MEGSAŞ tarafından dağıtılıyor, Esenlik Marketlerin hiç bir taşıma masrafı olmamasına rağmen bu fiyat artışı vatandaşlarda soru işareti bıraktı.

Yapılan bu zam olayının, Ticaret Bakanlığı'nın onayına sunulması gerekiyor. Çünkü Resmi Gazete'de yayımlanan bir yönetmelik, ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığı'ndan olumlu görüş alınmasını zorunlu kılıyor.Ekmek ve simit fiyatının belirlenmesiyle ilgili yeni bir uygulamaya geçildi. Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde, Ticaret Bakanlığı'ndan olumlu görüş alınması koşulu getirildi.

Esenlik Marketlerde 09/05/2024 tarihinde 1 adet ekmek fiyat 5,00₺ den satışa sunulurken. 10/05/2024 tarihinde 1 adet ekmek fiyatı 7,00₺ ye çıkarıldı.Ekmek fiyatları diğer büfelerde 4,00₺ den satışa sunuluyor. Bu fiyat artışı için bir açıklama Esenlik Tarafından yapılacak mı!

09/05/2024 TARİHİNE AİT SATIŞI YAPILAN FİŞ
Ek teki fişte E-Arşiv Evrağına bile http://earsiv.esenlik.com.tr adresinden ulaşılmıyor.

10/05/2024 TARİHİNE AİT SATIŞI YAPILAN FİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber