Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2022 - 09:38 Yorum: 0

Esenyurt Orhangazi Mahallesi, meydan ve parka kavuşuyor

Esenyurt'ta vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği alanları artırmak için çalışan Esenyurt Belediyesi, Orhangazi Mahallesi 1664. Sokak'a, içerisinde...

Esenyurt Orhangazi Mahallesi, meydan ve parka kavuşuyor

Esenyurt'ta vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği alanları artırmak için çalışan Esenyurt Belediyesi, Orhangazi Mahallesi 1664. Sokak'a, içerisinde mahalle konağı ve dinlenme yerlerinin yer alacağı 602 metrekarelik meydan kazandırıyor.

Daha yeşil bir kent için çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde yeşil alan ihtiyacı olan mahallelerde park yapımına devam ediyor. Vatandaşların dinlenebileceği ve keyifli vakit geçirebileceği alanları artıran ekipler, ilçedeki mevcut parkların bakımlarının yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelere de meydan ve park yapıyor. Çalışmalar çerçevesinde, Orhangazi Mahallesi 1664. Sokak'ta bulunan 602 metrekarelik atıl alan değerlendirilerek içerisinde mahalle konağı, dinlenme yerleri, süs havuzu ve endemik bitki türlerinin yer alacağı meydan ve park projesinin yapımına başlandı. Kısa sürede tamamlanacak proje ile mahalle sakinleri yeşil alanları da kapsayan yeni bir meydana kavuşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber