Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Şubat 2022 - 11:24 Yorum: 0

Esenyurt’ta özel çocuklara özel şenlik

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocuklar için "Özel Çocuk Şenliği" düzenledi.

Esenyurt’ta özel çocuklara özel şenlik

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocuklar için "Özel Çocuk Şenliği" düzenledi. Aileleriyle birlikte şenliğe katılan çocuklar, tiyatro gösterisi, atölyeler ve müzikal gösterilerle doyasıya eğlendi.

Özel Eğitim Merkezi ile Esenyurt'ta yaşayan özel çocuklara umut olmaya devam eden Esenyurt Belediyesi, "Özel Çocuk Şenliği" düzenledi. Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Merkezi tarafından Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi'nde yapılan şenlik, özel çocukların ailelerinden yoğun ilgi gördü. Çocuklar ve aileleri belediyenin kendilerine sağladığı özel servislerle kültür merkezine geldi. Şenlikte çocukların eğlenip güzel vakit geçirmesi amacıyla engelli bireylerin sahne aldığı tiyatro gösterisi, atölyeler ve müzikal gösteriler yapıldı. Etkinliğe katılanlara yiyecek ve içecek ikramı da yapıldı.

Özel çocuklara umut olmaya devam edeceklerini ifade eden Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi Şefi Muhammed Alabay, "Burada özel çocuklarımızın eğlenebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlamak istedik" dedi.

Özel çocuklar için yapılan bu etkinliğin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Alabay, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür etti.

Çocuklar ve aileleri etkinlikten memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber