Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Temmuz 2023 - 09:24 Yorum: 0

MÜSİAD Malatya Şubesinden bayramlaşma programı

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni ge...

MÜSİAD Malatya Şubesinden bayramlaşma programı

MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.
MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından her bayram düzenlenen bayramlaşma töreni Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesindeki mesire alanında gerçekleştirildi. Üyelerin aileleri ile birlikte yoğun katılım gösterdiği programa AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci’de katıldı.
Programda bir konuşma yapan MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Yunus Akçin, "Bayramlaşma programımıza katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Asrın felaketinden sonra Ramazan Bayramı’nda yapamadığımız bayramlaşma programını Kurban Bayramı’nda yapma fırsatımız oldu. Sağlıklı ve huzurlu nice bayramlarda yeniden birlikte olmak dileğiyle hayırlı bayramlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.
Genç MÜSİAD yönetimi ve üyelerinin de katıldığı program sonunda çocuklar, at binerek güzelce vakit geçirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber