Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Şubat 2022 - 09:36 Yorum: 0

Eski eşi tarafından ölümle tehdit edilen kadının feryadı

Ankara'nın Sincan ilçesinde 6 ay önce boşandığı eşinden ölüm tehditleri alan Nazlı Aktaş, "Beni ve kardeşimi ölümle tehdit ediyor" dedi.

Eski eşi tarafından ölümle tehdit edilen kadının feryadı

Ankara'nın Sincan ilçesinde 6 ay önce boşandığı eşinden ölüm tehditleri alan Nazlı Aktaş, "Beni ve kardeşimi ölümle tehdit ediyor" dedi.

Ankara'nın Sincan ilçesinde lokantada aşçı olarak çalışan Nazlı Aktaş, (29) 2008 yılında Hasan E. evlendi. Çiftin bu evlilikten 2 çocukları dünyaya geldi. Nazlı Aktaş 6 ay önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşinden boşandı. Evlilikleri sırasında da defalarca eşinden şiddet gördüğünü ve bir keresinde 3 gün boyunca kendisini banyoya kilitlediği iddia eden Nazlı Aktaş, "Evliyken eski eşim tarafından yüzümden bıçaklandım. 3 gün boyunca beni banyoya kilitledi. Bir şekilde kaçmayı başardım ve darp raporu aldım. Boşanma davası açtım. Bir buçuk sene önce evimiz ayırdık. Resmi olarak da boşanalı 6 ay oldu" şeklinde konuştu.

"Beni ve kardeşimi ölümle tehdit ediyor"

Eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen sürekli takip edildiğini belirten Nazlı Aktaş, "Yetkililerden yardım bekliyorum. Bir kadın cinayeti daha mı olsun? Benim 2 tane çocuğum var ve çocuklarımı bana göstermiyor. Kardeşimi ve beni öldürmekle tehdit ediyor Sürekli psikolojik şiddete uğruyorum. Uzaklaştırma kararına rağmen ihlal edip bana şiddet uyguluyor. Geçtiğimiz salı günü de iş yerine kadar takip etti ve arkamdan gelerek bana vurmaya başladı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber