Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2024 - 09:56 Yorum: 0

Eskişehirli sporculardan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda derece

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayağı’na Eskişehir’den katılan Ahmet Tığlı ve Mesut Şen farklı kategorilerde derece elde ettiler.Bilecik’te bulunan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayağı gerçekleş...

Eskişehirli sporculardan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda derece

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayağı’na Eskişehir’den katılan Ahmet Tığlı ve Mesut Şen farklı kategorilerde derece elde ettiler.
Bilecik’te bulunan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. Ayağı gerçekleşti. Organizasyona 7’si kadın, 195 sporcu katıldı. 13 kategoride yapılan yarışlarda Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda, Eskişehir ATV Clup ekibi katıldıkları yarışlarda 2 derece elde etti. 650 cc Altı A1 Kategorisi’nde yarışan Ahmet Tığlı ve 650 cc Üstü A2 Kategorisi’nde yarışan Mesut Şen 3’üncülük elde etti. Oldukça mutlu olan ekip, sevincini ekip arkadaşları ile kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber