Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Mart 2023 - 14:33 Yorum: 0

Eskişehirspor iç sahada 5 ay sonra galibiyet peşinde

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 25. hafta mücadelesinde karşılaşacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, iç...

Eskişehirspor iç sahada 5 ay sonra galibiyet peşinde

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 25. hafta mücadelesinde karşılaşacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, iç sahadaki son galibiyet 5 ay önce oynanan Yomraspor mücadelesinde gelmişti.

Eskişehirspor, 25. haftada karşılaşacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçının hazırlıklarını yapılan son idmanla tamamladı. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte ciddi bir çıkış yakalayan Kırmızı Şimşekler, 1954 Kelkit Belediyespor maçında alacağı galibiyetle uzun bir aranın ardından düşme potasından çıkmak istiyor. Düşme potasının 22 puanla üstünde yer alan Şile Yıldızspor ile 3 puan fark bulunan Es-es, 5 ay aranın ardından iç sahada alacağı galibiyetle rakibiyle puanları eşitlemek istiyor. Eskişehirspor'un ligde iç sahada aldığı ilk ve son galibiyet 9. haftada oynanan Yomraspor mücadelesinde 2-1'lik skorla gelmişti. Eskişehirspor, bu hafta oynayacağı 1954 Kelkit Belediyespor'un ardından haftaya ilk iç saha galibiyetini aldığı Yomraspor'a konuk olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber