Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 27 Mart 2024 - 14:21 Yorum: 0

ESOGÜ Hastanesi personeli ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.Hastane yemekhanesinde düzenlenen ve ka...

ESOGÜ Hastanesi personeli ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Hastane yemekhanesinde düzenlenen ve katılım yoğun olduğu yemeğe ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, ESOGÜ Genel Sekreter Vekili Harun Yoldaş, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Pınar Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Bozan ile Hastane Başmüdürü Ayşe Kırcı da katıldı.
Başhekim Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy ile Hastane Başmüdürü Ayşe Kırcı hastane personeli ve hasta yakınlarına yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür ederken, hastanede tedavi gören hastalara acil şifa dileklerini sundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber