Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 19 Şubat 2024 - 10:54 Yorum: 0

ETÜ’lü öğrenciler teknoloji yarışmasında

Huawei ve UNESCO Küresel Eğitim Koalisyonu iş birliğiyle düzenlenen Huawei ICT Innovation 2024 Ulusal Türkiye Finali’nde Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) öğrencileri yarışacak.ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Dr....

ETÜ’lü öğrenciler teknoloji yarışmasında

Huawei ve UNESCO Küresel Eğitim Koalisyonu iş birliğiyle düzenlenen Huawei ICT Innovation 2024 Ulusal Türkiye Finali’nde Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) öğrencileri yarışacak.
ETÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldırım’ın danışmanlığındaki 4 öğrenci elemeleri geçerek Avrupa Finali’nde yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerden Mehmet Emin Bastem ve Kadirhan Özdemir “Computing” alanında, Arda Süerdem “Cloud” alanında, Özcan Ersan ise “Network” alanında yarışmaya katılacak.
İnovasyon tarafında ise Kübra Keskin, İlayda Ayvaz ve Meryem Yazıcı’nın yer aldığı "ETUAIgronomists" Takımı Türkiye Finali’nde 4. Olarak, Mart’ta yapılacak olan Avrupa Bölge Finali’nde yarışmaya hak kazandı.
Geçen yıl İtalya’da düzenlenen Huawei ICT Competition Avrupa Finali bu yıl 20-22 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Öğrenciler Avrupa Bölge Finalide başarı elde etmeleri halinde mayıs ayında Çin’de gerçekleştirilecek olan Global Final’de ülkemizi ve ETÜ’yü temsil edecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber