Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:38 Mersin’de depoyu uyuşturucu üretim tesisine çeviren şüpheli yakalandı08:37 52 ilde "Narkoçelik-15" operasyonları: 217 kilo uyuşturucu ve 1 milyon 111...08:37 Van’a mayıs ayında lapa lapa kar yağdı08:22 Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imal...08:15 EBYÜ’de Narkogençlik sunumu08:03 Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı07:52 Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı07:38 Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama07:07 Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da...06:54 İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı06:49 Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğ...06:49 Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılmas...06:42 İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı05:57 Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü04:51 Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra...04:27 AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada
Yerel 29 Mayıs 2020 - 15:23 Yorum: 0

Evde sıkılan miniğin gözyaşları yerini sevince bıraktı

Tokat'ta korona virüs önlemleri kapsamında evden çıkamadığı için sıkılarak gözyaşı döken miniğin isteği yerine getirildi.

Evde sıkılan miniğin gözyaşları yerini sevince bıraktı

Tokat'ta korona virüs önlemleri kapsamında evden çıkamadığı için sıkılarak gözyaşı döken miniğin isteği yerine getirildi.

Tokat'ta özel bir işletmede garson olarak çalışan Zafer Özden ile ev hanımı Ayşe Özden çiftinin oğlu 7 yaşındaki Haktan korona virüs önlemleri kapsamında evde kalmaktan sıkılınca gözyaşlarını tutamadı. Annesi tarafından cep telefonu ile görüntülenen Haktan'ın, "Başkan amca evde canım çok sıkılıyor, bize oyuncak gönderirmisin?" şeklindeki isteği kısa sürede yerine getirildi. Videoyu izleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, hem duygulandığını, hem de çocukların kendisini kalben yakın hissetmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kemer Mahallesinde ikamet eden Özden ailesini ziyaret eden Başkan Eroğlu, Haktan ve kardeşi Melek'e oyuncaklarını hediye ederek çocukların mutluluğuna ortak oldu. Çocukları sevindiren Başkan Eroğlu, "Küçük dünyalara sığan, büyük mutluluktur çocuk olmak. Çocuklar gülerse bütün dünya güler. Çocuklarımızın mutluluğu bizimdir. Kızımız ile oğlumuzun güzel isteklerini yerine getirdik, onlarla birlikte biz de mutlu olduk. 5 Yaşındaki Melek ve 7 yaşındaki Haktan kardeşlerin mutluluğuna ortak olmak, dünyanın en güzel duygusuydu. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı ve uzun ömürler versin" dedi.

Başkan Eroğlu, normalleşme sürecine yavaş yavaş geçileceğine işaret ederek "Dün çocuklarımızın izin günü idi. Parklar yine çocuk cıvıltıları ile şenlendi. Onları o kadar çok özlemişiz ki, keşke imkanımız olsa da hepsiyle tek tek görüşebilseydik. İnşallah bu süreç bittikten sonra çocuklarımızla daha birçok güzelliğe imza atacağız, biraz daha sabır, az kaldı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber