Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...18:03 Cumhurbaşkanı şaşkına döndü18:02 Başkan Aşgın: “Metrobüslerle şehrimizi buluşturacağız”
Sami Er
Asayiş 18 Nisan 2022 - 13:13 Yorum: 0

Evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken silahla dehşet saçmıştı, yargılanmasına devam edildi

Kastamonu'nun Araç ilçesinde evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldüren şahsın yargılanmasına devam edildi.

Evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken silahla dehşet saçmıştı, yargılanmasına devam edildi

Kastamonu'nun Araç ilçesinde evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isterken çıkan silahlı kavgada 1 kişiyi öldüren şahsın yargılanmasına devam edildi.

Kastamonu'nun Araç ilçesinde Çay Mahallesi'nde 2020 yılının Aralık ayında meydana gelen olayda, bir şahıs ile evden kaçan kız kardeşi ile konuşmak isteyen T.G. ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında T.G., yanında bulundurduğu silahla 30 yaşındaki Kenan Özkan Hüsük'e ateş etti. Kurşunun hedefi olan Hüsük, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet anı ise çevrede bulunan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olayla ilgili T.G. ile kavgaya karıştığı tespit edilen A.G., Y.A. ve Y.G. gözaltına alındı. T.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yargılanmalarına devam edildi

Şahıslar hakkında "basit yaralama', "kasten yaralama', "kasten öldürme', "konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlarından açılan dava, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam etti. Davada tutuklu sanık T.G.'nin avukatı yaptığı savunmada, "T.G., başka bir insana kaçan evli kız kardeşi için taraflarla görüşmeye gitmiştir. Amaç kız kardeşini alıp bu işten vazgeçirmektir. Odaya girer girmez T.G.'nin kafasına sopayla vurulmuştur. T.G. ise, bu sinirle tabancasını çekip öfkeyle ayaklara doğru ateş etmiştir. Y.G.'nin elinde sopayla T.G.'nin üzerine doğru koştuğu görülüyor. Bunu haber alan maktul Kenan Hüsük, eve gidiyor. Hüsük'ün de elinde sopa ve tabanca vardır. Kenan'ın elinde net bir şekilde görüntülere bakıldığında silah görülüyor. Kenan'ın hususi bu olay için geldiği belli oluyor. Ayrıca mahalle sakinleri de elinde sopayla T.G.'nin üzerine geliyor. T.G. ise kaçıyor. Kaçarken ateş etmiyor. Ama bir yandan da ellerinde sopalarla sanığın üzerine geliyorlar. Sonra düşüyor ve yerde iken tekme atmaya başlıyorlar. Sonra bir el ateş ediyor, tekme ve tokattan kendisini korumak için. Bu olay neticesinde de Kenan hayatını kaybediyor. Burada meşru müdafaada bulunuyor. Görüntüler ve deliller toplandığında boğuşma esnasında ateş edildiği için Kenan ile de bir problemi yok. Bu yüzden eylem meşru müdafaa sınırlarında kalmıştır. Bu yüzden tahliyesini talep ediyorum. Çünkü uzun zamandır müvekkilimiz tutukludur" dedi.

Mahkeme heyeti, güvenlik kamerası görüntülerinin netleştirilmesi için gönderdiği Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığından raporun gelmemesi sebebiyle duruşmayı 4 Temmuz tarihine erteleyerek T.G.'nin de tutukluluğunun devamına karar verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber