Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan evin tek kızı 8 yaşındaki Narin Güran, amcasının oğlunun düğününde giymek istediği gelinlik hayali yarım kaldı, ağabeyi şimdilik askere gitmekten vazgeçti.Bağlar ilçesi kırsal Tavşa...
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan evin tek kızı 8 yaşındaki Narin Güran, amcasının oğlunun düğününde giymek istediği gelinlik hayali yarım kaldı, ağabeyi şimdilik askere gitmekten vazgeçti.
Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları 4’üncü gününde devam ediyor.
Anne Yüksel Güran, Narin’in 6 çocuğundan tek kızı olduğunu söyledi. Kızının hayali amcaoğlunun düğününde gelinlik giymek olduğunu belirten anne Güran, “Son bir hafta boyunca sürekli gelinlik almam için ısrar ediyordu. Bugün kınamız vardı, bugün oğlum askere gidiyordu. Hiçbirini bırakmadılar gerçekleştirelim. Hayatımızı mahvettiler, hayallerimizi yıktılar. Neden bırakmadılar kızıma gelinlik giydireyim? Şimdi onların eline ne geçti? Benim yüreğimi yaktılar. Ellerine ne geçti? Bırakmadılar düğün alışverişimizi yapalım. Kızımı götürdüler” dedi.
“Allah razı olsun devletimizden, sürekli bir arama çalışması var” diyen Güran, “Ama bir türlü bulunmuyor. Başka Narin kaybolmasın, başka anne böyle ağlamasın. Yalvarıyorum, sen kimsin kızımı götürdün. Her gün kızımın fotoğrafına bakıyorum” diye konuştu.
Güvenlik kameralarında en son kızının yukarı çıktığına değinen Güran, “Kızım evden çıktığı zaman ben bilmiyordum elbise giydiğini. Hatta ona şort giydiği için güldüm. Böyle mi camiye gidiyorsun dedim. Bana üstüne elbise alacağını söyledi. Ben sadece kızımı istiyorum. Hayalimizi yıkmayın. Bana Narin’i verin. Allah’tan başka bir şey istemiyorum. Ne olur bize yardımcı olun” şeklinde konuştu.
Bulunan terliğin kızına ait olmadığını kaydeden Güran, “Kızımın terliği 31 numara, o 26 numara. Rengi aynı, eskiliği aynı ama o an aklımıza gelmedi o terliğine numarasına bakmaya. Belki biri bilerek oraya attı. Numara aynı değil” ifadelerini kullandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Mısır Petrol ve Maden Kaynakları Bakanlığı yaptığı açıklamada, Doğu Akdeniz'deki açık deniz petrol ve doğal gaz arama ve üretim bloğu olan Temsah imtiyaz bölgesindeki bir arama kuyusunda yapılan sondaj çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini bildirdi. Ba
Havalimanı'nda, olası acil durumlarda müdahale sürecinin etkinliğini ölçmek amacıyla ateşli yangın tatbikatı yapıldı. Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğü ve protokol kapsamında iş birliği yapılan kurum ve kuruluşların katıldığı tatbikatta, uçak kazası senar
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından yürütülen '1 İyilik 1 Fidan' kampanyası kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Türkiye Diyanet Vakfı ile Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü arasında 6 Mayıs 2021 ta
Enstitünün faaliyetlerini değerlendiren Özvar, Türkiye’de sosyal bilimlerin araştırma kapasitesinin geliştirilmesi için demografi ve risk çalışmalarına daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. Demografinin başlı başına bir araştırma alanı olarak
Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Mardin'e gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kentteki programları kapsamında İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışına katıld
Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Mardin'e gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kentteki programı kapsamında İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışına katıldı.
ABD yönetimi, Küba'nın hayati sektörlerini kapsayacak yeni bir yaptırım kararı alarak ham petrol sevkiyatı yürüten ağları, kamu teşebbüslerini ve orduya malzeme sağlayan Çin merkezli tedarikçileri hedef seçti. ABD Hazine Bakanlığının yayımladığı yeni düze
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir ile İnsan Kaynakları Genel Müdürü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Sinan Kazancının da katıldığı görev değişim programında kon
11 üniversiteye rektör ataması yapıldı
Mersin'de 126 kişiyi 10 milyon lira dolandıran 12 şüpheli yakalandı
03Erzurum'da 30 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi
04Putin'den Ukrayna müzakereleri açıklaması
05Sinop'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
06Keşm Adası'nda gerilim: İki füze düştü, ABD İHA'sı vuruldu
07Katar arabuluculuğunda anlaşma trafiği: "Görüşmeler başarısız oldu" iddiasına yalanlama
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Kocaeli̇spor
Göztepe A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor