Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Temmuz 2023 - 12:29 Yorum: 0

Kamyonet ile çarpışan taksi evin bahçesine uçtu

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile çarpışan taksi duramayınca evin bahçesine uçtu. 2 kişinin yaralandığı kaza anı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca saniye saniye kaydedildi.Kaza, Sümer Mahallesi...

Kamyonet ile çarpışan taksi evin bahçesine uçtu

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile çarpışan taksi duramayınca evin bahçesine uçtu. 2 kişinin yaralandığı kaza anı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Sümer Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Meteoroloji Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 50 FR 600 plakalı kamyonet ile Suat A.’nın kullandığı 50 T 0162 plakalı ticari taksi kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle metrelerce ilerleyen taksi yol kenarında bulunan evin bahçesine düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Taksi sürücüsü Suat A. sıkıştığı araç içerisinden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, meydana gelen kaza KGYS kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber