Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:10 Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Türkiye 05 Nisan 2024 - 13:50 Yorum: 0

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok öze...

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.
Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Dr. Mithat Bülent Özmen, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık makamına geldi. Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, devir teslim töreni öncesi Deniz Köken ile sohbet etti. Konuşmaların ardından Başkan Özmen, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Deniz Köken’den devraldı. Törenin ardından ise Başkan Özmen, Deniz Köken’e çiçek takdim etti.
“Eyüpsultan’ı ayrı bir yere koymak lazım”
Sohbet sırasında görevini çok güvenli bir elden teslim alacağını vurgulayan Başkan Özmen, “Öncelikle bu zamana kadar geçen süreçte yapılan işler, tuğla üzerine konulan tuğlalar için çok teşekkür ederim. Eyüpsultan’a belediye başkanlığı yapmak çok güzel, bir o kadar da büyük bir sorumluluk. 39 ilçe içerisinde Eyüp Sultan Hazretleri’nin türbesinin bulunduğu Eyüpsultan’ı ayrı bir yere koymak lazım diğer ilçelerimizi bir yere koymak lazım. Dolayısıyla mesuliyeti de ağır. İnşallah mahcup olmadan, sizin güzel hizmetlerinize ilave yapmak bize nasip olur” diye konuştu.
“Saygılı, huzurlu ve medeni bir seçim süreci oldu”
Eyüpsultan’ı hep birlikte daha güzel yerlere taşıma arzu ve dileğinde olduğuna dikkat çeken Başkan Özmen, “İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlerle beraber istişaremiz, hukukumuz devam etsin arzusundayım. Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.
“Buraya daha fazla şey katacağınıza inanıyorum”
Güzel bir seçim süreci geçirildiğini dile getiren Deniz Köken ise “Demokrasinin güzelliği böyle bir şey. Böyle devir teslimler olacak. Her yerde söylüyorum, seçimin en güzel geçtiği dönem bizim dönem, bizim ilçemizde olmuştur. Güzel bir seçim dönemi geçirdik, teşekkür ediyorum. Devlet umuru görmüş birisi olarak, kamu kuruluşlarında yüksek düzeyde görev yapmanızın buraya daha fazla şeyler katacağına inanıyorum. Devlet tecrübesi almış, İGDAŞ gibi kurumlardan gelmiş olmanız buraya katkı sağlar. Eyüpsultan’a imarından kültürüne kadar ayrıcalıklı bakmakta fayda var. Pandemi, deprem gibi acı olaylarla zor bir 5 yıl geçti. Buna rağmen bir şeyler yapmaya gayret ettik” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber