Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Aralık 2022 - 20:13 Yorum: 0

Fas ve Hırvatistan son 16’ya kaldı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda F grubunda mücadele eden Hırvatistan ve Fas gruptan çıkmayı başararak, adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Fas ve Hırvatistan son 16’ya kaldı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda F grubunda mücadele eden Hırvatistan ve Fas gruptan çıkmayı başararak, adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Dünya Kupası'nda grup müsabakaları son maçlarla devam ederken, F grubunda da son 16'ya çıkan takımlar belli oldu. Fas, son müsabakasında Kanada'yı 2-1'lik skorla mağlup edip, gruptaki puanını 7'ye yükselterek gruptan lider çıkan taraf oldu. Gruptaki ilk müsabakasında Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Fas, ikinci müsabakasında ise turnuvanın favorilerinden Belçika'yı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Son mücadelede de Kanada'yı 2-1 ile geçen Kuzey Afrika temsilcisi, F grubunu lider tamamlayarak son 16 biletini almış oldu.

Son dünya ikincisi Hırvatistan son 16'da

2018 Dünya Kupası'nda final oynayarak ikinci olan Hırvatistan, Katar'da grup aşamasında karşı karşıya geldiği Belçika ile 0-0 berabere kalıp, puanını 5'e yükselterek, ikinci olarak gruptan çıkmayı başardı. İlk maçta Fas ile 0-0 berabere kalan Hırvatlar, ikinci müsabakada Kanada'yı 4-1 mağlup etti. Hırvatistan, son maçta da turnuvanın favorilerinden Belçika ile 0-0 berabere kalarak, Fas'ın ardından ikinci olarak son 16 takım arasına ismini yazdırmış oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber