Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 16 Nisan 2022 - 12:13 Yorum: 0

Fatih Erkoç, Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerine konuk olan Türk müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç, Denizlililerle buluştu.

Fatih Erkoç, Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerine konuk olan Türk müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç, Denizlililerle buluştu. Binlerce vatandaşın katıldığı konserde usta sanatçı Fatih Erkoç, Denizlililere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel hazırladığı programlar tüm hızıyla devam ederken, dün akşam Türk Müziğinin usta ve sevilen ismi Fatih Erkoç Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde Denizlililerle buluştu. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi, ramazan ayına özel Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde palyaçolar çocuklara özel boyama yaparken, ateşbaz gösterileri ve uzun boyu ile dikkat çeken tahta bacaklı animatör Denizlililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Fatih Erkoç'tan eşsiz bir müzik ziyafeti

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sahne alan usta sanatçı Fatih Erkoç programa katılanlara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Gecede Türk müziğinin efsane ismi Fatih Erkoç en güzel parçalarını Denizlililer için söylerken, vatandaşlar da sanatçının tüm şarkılarına hep bir ağızdan coşku içerisinde eşlik etti. Konsere katılanların unutulmaz bir gece yaşadığı programın sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, sevilen sanatçı Fatih Erkoç'a teşekkür ederek, Denizli'nin simgesi horoz figürlü bir kaide verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber