Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:19 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Dünya barışının kalbi Ortadoğu’dur"22:18 UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 1 - Olympiakos: 0 (Maç devam ediyor...22:15 Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"22:13 U dönüşü yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı
Asayiş 18 Nisan 2022 - 15:48 Yorum: 0

Fatih’te kurallara uymayan ve yolcu seçen ticari taksi sürücülerine ceza yağdı

Fatih Aksaray'da denetim yapan Sivil Trafik Şube Amirliği Ekipleri, emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 784 Türk Lirası para cezası yazarken, 1 taksi sürücüsüne...

Fatih’te kurallara uymayan ve yolcu seçen ticari taksi sürücülerine ceza yağdı

Fatih Aksaray'da denetim yapan Sivil Trafik Şube Amirliği Ekipleri, emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 784 Türk Lirası para cezası yazarken, 1 taksi sürücüsüne de kısa ve uzun mesafeyi bahane ederek yolcu seçmekten bin 800 Türk Lirası cezai işlem uyguladı. Ticari taksi sürücüsünün polis ekiplerine tepki gösterdiği anlarda kameraya da yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sivil Trafik Şube Amirliği Ekipleri, Fatih Aksaray Metro İstasyonu önünde ticari taksilerin kısa mesafe, yolcu seçmesi veya taksimetre açmaması gibi konular başta olmak üzere denetim gerçekleştirdi. Denetimde emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 784 Türk Lirası cezası kesildi. Ticari taksi sürücüsü yolcu indirdi, o anlar kameraya yansıdı.

Sivil Trafik Şube Amirliği Ekiplerinden bir polis memuru ticari taksiye bineceği esnada sürücünün yolcu indirdiğini fark etti. Bunun üzerine polis memuru taksiden indirilen yolcu ile konuştu. Polis memuru, sürücünün yolcu değiştirdiğini anladıktan sonra taksiye binerek denetim noktasına getirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Emniyet kemerinden ceza kesilen taksi sürücüsü Gültekin Dirier, "Dalgınlığıma geldi sürekli takıyoruz" dedi. Diğer sürücü İbrahim Aşçı, "Unuttum yolcu indirdim, eşya vardı. Normalde takıyorum sürekli" şeklinde konuştu.

"Ne yapayım ben şu anda ne yapayım yolcu mu seçeyim"

Bin 800 Türk Lirası ceza kesilen ticari taksi sürücüsü Murat Yüzügüldü, "Ablacığım saat üçte değişim saati bunu bütün İstanbul biliyor. Ne yapayım ben şu anda ne yapayım yolcu mu seçeyim. Yolcu seçmedik ki ben bir yolcuya abi ne tarafa doğru gidiyorsun diye soruyorsam bu yolcu seçmektir. Bana el etti bende otomatikman durdum" ifadelerini kullandı.

Sürücünün kullandığı taksi polis ekipleri tarafından bağlanarak çekici yardımıyla yediemin otoparkına çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber