malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Haziran 2024 - 15:29 Yorum: 0

Feke’de orman yangını tatbikatı yapıldı

Feke Orman İşletme Müdürlüğü, bölgedeki orman yangınlarına karşı hazırlıklı olmak amacıyla yangınla mücadele tatbikatı yaptı.Feke ilçesinde yapılan orman tatbikat sırasında, yangın söndürme ekiplerinin koordinasyonu ve yangınla mücadel...

Feke’de orman yangını tatbikatı yapıldı

Feke Orman İşletme Müdürlüğü, bölgedeki orman yangınlarına karşı hazırlıklı olmak amacıyla yangınla mücadele tatbikatı yaptı.
Feke ilçesinde yapılan orman tatbikat sırasında, yangın söndürme ekiplerinin koordinasyonu ve yangınla mücadele teknikleri test edildi. Tatbikat sonrası değerlendirmede bulunan Adana Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli, "Eğitim ve tatbikatta ter akıtan, yangında canını ve yeşil vatanı korur!" prensibiyle her zaman hazır olunması gerektiğini ifade etti.
Etli, tatbikat sonrası Akkaya Orman Deposu’nda da incelemelerde bulundu. Depodaki standardizasyon ve sınıf seçimi konusunda uyarılarda bulunarak, orman varlıklarının korunması için gerekli tüm tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri