Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Ferizli'de Orman Haftası etkinliği

SAKARYA (AA) - Ferizli ilçesinde, Orman Haftası kapsamında siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri fidan dikti. Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Ferizli'de Orman Haftası etkinliği

SAKARYA (AA) - Ferizli ilçesinde, Orman Haftası kapsamında siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri fidan dikti. 

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ormanların sadece hafta kapsamında hatırlanmaması gerektiğini söyledi. 

Ağaçları korumanın her vatandaşın asli görevi olduğunu vurgulayan Soğuk, "Bir ağaç, yeni doğan bebek gibidir. Büyümesi yılları alır ama yakılması bir saniyeyi alır. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, yeşil ormanlarımız olmalıdır. Gölgesinden her canlı varlık faydalanabilir" şeklinde konuştu. 

Soğuk, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle botanik parkında fidan dikti. 

ETİKETLER: Orman haftası , fidan , dikmek , Etkinlik
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber