Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 14 Mart 2024 - 11:56 Yorum: 0

Feslek Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları devam ediyor

Buharkent Belediyesi tarafından Feslek Mahallesi’nde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.Aydın’ın Buharkent ilçesinde yol yapım ve bakım çalışmalarına devam eden Buharkent Belediyesi ekipleri, vatandaşların ulaşı...

Feslek Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları devam ediyor

Buharkent Belediyesi tarafından Feslek Mahallesi’nde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yol yapım ve bakım çalışmalarına devam eden Buharkent Belediyesi ekipleri, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıyor. Bu çerçevede Feslek Mahallesi Gümrükler mevkiine giden ekipler, bölgede gerçekleştirdikleri parke taşı döşeme işleminde hız kesmiyor. Yolun en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "İlçemize bağlı Feslek Mahallesi Gümrükler Mevkiindeki parke taşı döşeme çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber