Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Nisan 2024 - 17:34 Yorum: 0

Fethiye’nin genç güreşçileri Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıktı

Edirne’de düzenlenen Okullar Arası Küçükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Fethiye Ortaokulu öğrencisi İsmail Alp Yetgin 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.Geçtiğimiz hafta sonu Edirne’de gerçekleştirilen Okullar Arası Kü...

Fethiye’nin genç güreşçileri Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıktı

Edirne’de düzenlenen Okullar Arası Küçükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Fethiye Ortaokulu öğrencisi İsmail Alp Yetgin 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Edirne’de gerçekleştirilen Okullar Arası Küçükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Fethiye’nin genç güreşçileri büyük bir başarıya imza attı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki GSB Spor Okulları’ndan Fethiye Ortaokulu öğrencisi İsmail Alp Yetgin, 80 kilogram kategorisinde tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Aynı şampiyonada, Çalıca Ortaokulu öğrencisi Mehmet Yanatma 68 kilogramda ve Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu öğrencisi Oğuz Tahancı 41 kilogramda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldular. Genç sporcuların bu başarısı, Fethiye ve çevre ilçelerde büyük sevinçle karşılandı.

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, dereceye giren öğrencileri ve onları bu başarıya hazırlayan antrenör Kürşat Çimen’i tebrik etti. Yiğit, yaptığı açıklamada “Sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, onların azim ve kararlılığının bir göstergesi. Onları ve emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber