Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Haziran 2023 - 11:16 Yorum: 0

Drift pahalıya mal oldu

Afyonkarahisar’da drift atan bir sürücüye polis tarafından 20 bin 342 TL para cezası kesildi.Elinden bilgileri göre olay kent merkez Erenler Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede bir sürücünün drift attığını ihbarını alan polis ekipleri...

Drift pahalıya mal oldu

Afyonkarahisar’da drift atan bir sürücüye polis tarafından 20 bin 342 TL para cezası kesildi.
Elinden bilgileri göre olay kent merkez Erenler Mahallesi’nde meydana geldi. Bölgede bir sürücünün drift attığını ihbarını alan polis ekipleri olay yerine giderek yaptıkları kamera incelemesinde araç plakasını tespit etti. Ardından ekipler araç sahibi ve aynı zamanda sürücü şahsa toplamda 20 bin 342 TL cezai işlem uyguladı. Şahsın ayrıca sürücü belgesine 60 gün süreyle el konulup, otomobilde trafikten men edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber